Общинската програма за Монтесори педагогиката е най-голямата програма за публична реформа

...
Общинската програма за Монтесори педагогиката е най-голямата програма за публична реформа
Коментари Харесай

Армията от Монтесори педагози в Пловдив набъбна

Общинската стратегия за Монтесори педагогиката е най-голямата стратегия за обществена промяна в образованието в България. Това съобщи зам.-кметът по обучение Стефан Стоянов при връчване дипломите на следващата вълна педагози, приключили курс на образование, съобщи репортер на Plovdiv24.bg. 

" Истината е, че животът и светът се трансформират бързо. Няма как да употребяваме основа на педагогиката от 19 век, с цел да възпитаваме деца в 21 век. Щом нещата се трансформират бързо към нас, ние също би трябвало да поставим старания и да се променяме със средата ", разяснява Стоянов. " Общинската стратегия за Монтесори педагогика в най-голямата стратегия за обществена промяна в образованието в България. От тази година имаме 7-ма детска градина, която се причисли към нея, към този момент има и първа паралелка първокласници, които се образоват по метода на Мария Монтесори. Така се оказва, че напъните в предучилищното образование кара и учебните заведения да търсят смяна ", съобщи още той. 

След късата публична част зам.-кметът връчи дипломите и грамотите на отличниците, след което всички шефове на общински монтесори детски градини получиха по един подарък - специфична табела, указващи, че детското заведение е част от програмата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР